čtvrtek 10. června 2010

uzaverka 11.6.rano, odber 15.6., tento tyden opet i mlecne vyrobky farmy Filoun

Mili priznivci ekologickeho zemedelstvi a biopotravin,

NOVINKY:

ZELENINA
  • v nabidce opet alespon castecne ceska zelenina (CL/Pospisilik), nova ceska zelenina SALATY Salanova  - ovsem spolehlivost dodani neni na 100% :-(
  • po zkusenostech z predeslych let a s ohledem na velmi hladne jaro vyuzijeme poslednich a osvedcenych skladovanych brambor z Vysociny - doprodavame posledni zasoby
  • v nabidce nove take egyptske brambory
  • konecne dochazi ke zlevnovani nekterzch druhu (rajce, papriky, kedluben, brokolicce, ...) ovsem i ke zdrazeni (kedluben MS, fenykl, porek)
MOSTY
  • zname a lety overene mosty Zamecke sady Chramce - nabidka rozsirena - v soucasne dobe jsou k dispozici hruskovy a hrusko - jablecny most (viz nabidka: "primo z farem" - "Z.sady Chramce")

AKTUALNI TERMIN :
k uzaverce objednavek stale plati ze:

VZHLEDEM K TOMU, ŽE MIMOŘÁDKÝ POSUN TERMÍNU UZÁVĚRKY AŽ NA PÁTEČNÍCH 7.oo SE SHLEDAL MEZI ZÁJEMCI S VELIKÝM OHLASEM, ROZHODLI JSME SE ZATÍM U TÉTO PRAXE ZŮSTAT ! TERMÍN UZÁVĚRKY: VŽDY PÁTEK RÁNO, 7.OO (dříve čtvrtek 18.oo).

1) uzaverka objednavek - patek 11.6.2010, v 7.oo rano (http://obchudek.biopotraviny.cz)

2) odber – 8.6. 2010 – utery:

- PRAHA 8 - DABLICE . 18.oo - 21.oo

- PRAHA 8 - BIODOMOV, obchod "POD VELKOU SKALOU", Troja, Bohnice, O.C.Krakov, Hnezdenska ul. (odber utery 17 - 18.00, streda jen pro opozdilce! 9:30 - 19.00, priplatek za dopravu z vydejniho mista 30Kc)

- ROZVOZ - do domu (Praha) 18.30 - 23.00 (vetsinou ale drive, priplatek za dopravu z vydejniho mista do mista urceni dle vzdalenosti)

3) Streda po odbernim dni:

- PRAHA 10 - ekologicke centrum Toulcuv Dvur, Hostivar, BIODOMOV – obchůdek T.D. (po celou provozní dobu prodejny, blizsi adresa viz. web, priplatek za dopravu z vydejniho mista 45Kc)


- OBCHODNI BALIK (do 24 hod.) - odesilame ve stredu rano po terminu, ... obchodni (profi) balik s dorucenim do druheho dne (ctvrtek), cena dle vahy baliku (cenik posty) + dobirka a balne (blizsi info viz. nas web a web Ceske posty)


S pranim vseho dobreho

                                                    Milos Ruzicka

Žádné komentáře:

Okomentovat